Skip to main content

Skansens Frisørcenter

Om os

  Salonen

  Den 29. april i 1969 åbnede Inge Kanstrup sin frisørsalon på toppen af Skansen. Siden har Skansens Frisørcenter skabt sig et solidt fodfæste som det sted man går hen, hvis man ønsker kvalitet, gode råd om hud- eller hårproblemer eller hvis sygdom eller stress har tæret på hårpragten.

  Salonen har en stor fast kundekreds – også langvejs fra – der værdsætter salonens kvalitetssans.

  Siden 1979 har Inge arbejdet som biosthetiker. Her fik hun et større kendskab til håret biologi, hårtab, skældannelse og andre problemer med hud og hår.

  Vores filosofi

  Den franske biokemiker Marcel Contier grundlagde La Biosthetique for over 60 år siden. I dag ledes virksomheden af familien Weiser, men efter den samme målestok, som standarten var fra første dag; hår- og hudpleje på højeste niveau.

  Videnskabsfolk udvikler produkterne i samarbejde med internationale hår- og hudeksperter, samt stylister i henhold til den aktuelle viden fra det moderne laboratorie. Hvert enkelt produkt undersøges med hensyn til virkning og forenelighed i velrenommerede klinikker. Først derefter kan det levere beviset på sin kvalitet i praksis under meget eksakte andvendelsestester og med den fremragende faglige ekspertise, som La Biosthetique-frisører lægger for dagen.

  Kun produkter der er overbevisende på hvert trin får lov til at bære navnet La Biosthetique. Vores filosofi er; ”The culture of total beauty,” – et helhedskoncept til opnåelse total skønhed.

  Inge Kanstrup

  Inge Kanstrup er indehaver af salonen, og har i årenes løb fået en trofast kundekreds, i alle aldre, hvor flere af kunderne er fulgt med fra Inges elevtid.

  Julie Kanstrup

  Julie er udlært i salonen, og arbejder nu som assistent, med henblik på at overtage salonen engang i fremtiden.

  aloevera-1

  design-1

  hc-3

  labio-1