Skip to main content

Skansens Frisørcenter

Farvebehandlinger

  Frisk din frisure op med en farve, balayage, toningsfarve eller reflekser.

  Hos os bruger vi farver af høj kvalitet, der er med til at give lækker glans og er langtidsholdbare i håret.

  Balayage

  Ordet balayage kommer af det franske ”balaye” som betyder at male, feje eller børste, hvoraf teknikken også kommer fra. Rødderne farves stort set ikke ved brug af balayage, hvilket er det der giver farven et meget naturligt look.

  Vi anbefaler at man også får en toningfarve i sin balayage-behandling, da det er med til at give præcis det look du ønsker – om det skal være mere køligt eller gyldent.

  Reflekser

  Reflekser betyder at man farver dele af håret for at give spil og liv. Reflekser kan både laves i mørke, lyse eller skarpe farver alt efter hvad dit ønske er.

  Til reflekser anbefaler vi at man får en toningsfarve til sin behandling, for at smelte farverne sammen og gøre overgangen mere blød. Her kan man også justere om man ønsker en mere gyldent eller koldere farve.

  Helfarve/bundfarve

  Er du træt af dine grå hår, udgroning eller ønsker en fuld forandring kan vi hjælpe dig med en farve, der vil komplimentere dig allerbedst.

  Toningsfarve

  Hvis du ønsker forandring, men ikke er interesseret i en fuld permanent farveskift vil en toningsfarve være noget for dig. En toningsfarve er en farve der vil farve dit hår tone-i-tone og gradvist vil blive vasket ud af håret igen. Man kan ændre nuancen i håret som vil se meget naturligt ud. Denne bahandling anbefaler vi også til vores reflekser og balayage-behandlinger.

  Et indblik i resultatet

  Reflekser / Baby lights

  Balayage / Foilayage