Skip to main content

Vi tilbyder

Alt fra styling til hudpleje

Klip

Klar til et nyt look eller bare en opfriskning?

Bliv klippet med stil hos os! Vi finder sammen ud af hvad der vil passe til netop dig!

Hårpleje

Smukt hår er alting på én gang: den skønne lukses og vores mest enkle accessoires. Men håret er også skrøbeligt: den moderne levestil og ufordelagtige miljøbetingelser tærer på dets skønhed.

Hos os tilbyder vi yderst virksomme og helt specifikke plejekoncepter med individuelle løsninger til alle små og større hårproblemer.

Som biosthetiker er vi hårspecialister, der med gode råd og målrettet pleje kan hjælpe dig med at virkeliggøre din drøm om smukt, sundt og strålende hår. Vi tilbyder dig et plejekoncept, der er særligt tilpasset til dine behov.

  Farvebehandlinger

  Frisk din frisure op med en farve, balayage, toningsfarve eller reflekser.

  Hos os bruger vi farver af høj kvalitet, der er med til at give lækker glans og er langtidsholdbare i håret.

  Balayage

  Ordet balayage kommer af det franske ”balaye” som betyder at male, feje eller børste, hvoraf teknikken også kommer fra. Rødderne farves stort set ikke ved brug af balayage, hvilket er det der giver farven et meget naturligt look.

  Vi anbefaler at man også får en toningfarve i sin balayage-behandling, da det er med til at give præcis det look du ønsker – om det skal være mere køligt eller gyldent.

  Reflekser

  Reflekser betyder at man farver dele af håret for at give spil og liv. Reflekser kan både laves i mørke, lyse eller skarpe farver alt efter hvad dit ønske er.

  Til reflekser anbefaler vi at man får en toningsfarve til sin behandling, for at smelte farverne sammen og gøre overgangen mere blød. Her kan man også justere om man ønsker en mere gyldent eller koldere farve.

  Helfarve/bundfarve

  Er du træt af dine grå hår, udgroning eller ønsker en fuld forandring kan vi hjælpe dig med en farve, der vil komplimentere dig allerbedst.

  Toningsfarve

  Hvis du ønsker forandring, men ikke er interesseret i en fuld permanent farveskift vil en toningsfarve være noget for dig. En toningsfarve er en farve der vil farve dit hår tone-i-tone og gradvist vil blive vasket ud af håret igen. Man kan ændre nuancen i håret som vil se meget naturligt ud. Denne bahandling anbefaler vi også til vores reflekser og balayage-behandlinger.

  Permanent / omstrukturering

  Vores permanent behandlinger er med de bedste produkter fra La Biosthetique. Vores væsker er udviklet med den nyeste keratinforskning og er fugtighedsregulerende, som gør det muligt at omforme enhver hårestruktur.

  Hovedbundspleje

  Vores produkter, som er udviklet af videnskabsfolk i henhold til de nyeste forskningsresultater, og hvis virkning og hudvenlighed er dokumenteret ved kliniske tests, med tanke på din personlige stil og dit velvære.

  Kom og få en uforpligtende konsultation, hvor vi kan teste din hovedbunds tilstand med specielle indikatorer, der kan måle sebum og skæl, for at finde netop den behandling der passer til din hovedbund.

  Parykker i Nørresundby nær Aalborg

  Dine parykker skal ikke ligne parykker! Den skal være af god kvalitet, have den rigtige pasform og være lige den farve og type som passer til dig; med andre ord, skal den opfylde netop dine ønsker, behov og forventninger.

  Vi giver en nærværende og personlig rådgivning, samtidig med at vi tilbyder en prøvning af parykken i separat kabine, hvor du kan være dig selv.

  Det kan være en god idé at tage en pårørende eller ven med, som kan støtte, så vi sammen finder den bedste løsning til dig.

  Vi glæder os til at kunne vejlede dig, så ring til vores salon i Nørresund nær Aalborg for en uforpligtende samtale.

  Hair Extensions i Nørresundby nær Aalborg

  Går du med drømmen om at få langt og fyldigt hår? Så kan vi tilbyde dig flotte extensions i præcis den farve, længde og metode som du ønsker!

  Vi tilbyder, tape-, easy-weft- og clips extensions.

  Clip-in extensions

  Clip-in extensions er det perfekte sted at starte. Det er ikke er en permanent løsning, hvilket er hvad der gør den så populær. Du bestemmer selv, hvornår du vil have dine clips extensions i. Det kan være til festlige lejligheder, eller når du synes, at håret gerne må se ekstra lækkert ud. Clip on extensions er af 100% ægte hår.

  Tape extensions

  Tape extensions er korte baner af hår, hvor der er påsat tape. Metoden er ideel for dig, som har meget tyndt og fint hår, da banerne er så smalle, at de lægger sig fladt ind til din hovedbund. Denne metode er mere permanent, da tapen sættes på dit eget hår som en ”sandwich”. Håret sidder derfor i dit eget hår når det skal vaskes og styles.

  Easy-weft extensions

  Metoden easy-weft er en metode, hvor hårtrenser sættes fast på dit eget hår med microringe. Denne metode er en af de mest populære metoder, da den er skånsom for håret, og giver et meget naturligt resultat. En hårtrense er en lang bane af hår, som du klipper til efter din hovedform. Herefter sættes trensen fast som en ”sandwich” med dit eget hår med en mikroring. Mikroringen klemmes sammen på håret, og bliver derfor siddende i håret under vask og styling.