Vi tilbyder

Hair Extensions i Nørresundby nær Aalborg

  Extensions

  Går du med drømmen om at få langt og fyldigt hår? Så kan vi tilbyde dig flotte extensions i præcis den farve, længde og metode som du ønsker!

  Vi tilbyder, tape-extensions, easy-weft-extensions og clipsextensions.

  Clip-in extensions

  Clip-in extensions det perfekte sted at starte. Det er ikke er en permanent løsning, hvilket er hvad der gør den så populær. Du bestemmer selv, hvornår du vil have dine clips extensions i. Det kan være til festlige lejligheder, eller når du synes, at håret gerne må se ekstra lækkert ud. Clip on extensions er af 100% ægte hår.

  Tape extensions

  Tape extensions er korte baner af hår, hvor der er påsat tape. Metoden er ideel for dig, som har meget tyndt og fint hår, da banerne er så smalle, at de lægger sig fladt ind til din hovedbund. Denne metode er mere permanent, da tapen sættes på dit eget hår som en ”sandwich”. Håret sidder derfor i dit eget hår når det skal vaskes og styles.

  Easy-weft extensions

  Metoden easy-weft er en metode, hvor hårtrenser sættes fast på dit eget hår med microringe. Denne metode er en af de mest populære metoder, da den er skånsom for håret, og giver et meget naturligt resultat. En hårtrense er en lang bane af hår, som du klipper til efter din hovedform. Herefter sættes trensen fast som en ”sandwich” med dit eget hår med en mikroring. Mikroringen klemmes sammen på håret, og bliver derfor siddende i håret under vask og styling.

  SKANSENS FRISØRCENTER

  Toftevej 37
  9400 Nørresundby

  Telefon: + 45 98 17 21 99

  ÅBNINGSTIDER

  Mandag – Tirsdag:  Lukket

  Onsdag – Fredag: 10- 17.30

  Lørdag: Lukket

  CVR 14306919

  © Copyright – All rights reserved.

  Til top