Skansens Frisørcenter
Åbningstider
Ons-Fre: 10.00-17.30
Lørdag: efter aftale
Man-Tir: lukket

OM SKANSENS FRISØRCENTER

Vi er medlem af Haute Coiffure Francaise og Design Frisørerne. Vi er specialister i hud og hårpleje og uddannede Biosthetikere. Vi forhandler Aloe vera – forever living produkter.

Vi byder dig velkommen i en hyggelig og afslappet atmosfære, så du kan slappe rigtig af, mens vi rådgiver og behandler dig på bedste vis. Vi har en speciel vaskeafdeling, hvor vi tilbyder unikke hårvaske og -behandlinger, som passer til netop dit hår.

FRISØR MED BREDE FAGLIGE KOMPETENCER​:
Hos Skansens Frisørcenter er vi en professionel frisør med egen frisørsalon, hvor vi tilbyder flere forskellige services til vores kunder, som primært kommer fra Nørresundby og Aalborg. Hos os er kvalitet en mærkesag, da vores kunder altid skal kunne forvente en veloplagt frisør, der leverer varen. Vi er ikke en typisk frisørsalon, da vi også tilbyder eyelashes, pedicure, manicure og ansigtsbehandlinger.

FRISØRSALON MED KUNDEN I FOKUS
Hos os er du som kunde altid i fokus. Vi lytter til dine ønsker og behov, og vi imødekommer naturligvis den stil, du gerne vil have. Har du brug for inspiration, har vi altid masser af gode idéer til en ny frisure, farvning og meget andet. Vi er desuden uddannet biosthetikere, hvorfor vi forstår os på, hvad der er sundest og bedst for dit hår og hovedbund.

Trænger du til et nyt look, har vi altid en frisør, der er parat til at tage sig godt af dig og vejlede dig.
Vi er ikke bange for at prøve nye ting af – og har du gode idéer, er du velkommen til at tage eksempler med. Vi er din kvalitetsbevidste frisørsalon, hvor dine behov er i fokus.
Bestil tid hos en af vores erfarene frisører​
Har du brug for en kompetent frisør, der yder god rådgivning og er med på den nyeste mode, er vi erfarne fagfolk, der kontinuerligt holder os opdateret på tidens trends. Vi afholder også aftenarrangementer, hvor vi byder vores kunder velkomne til en hyggelig aften

Er du interesseret i en klipning eller andre behandlinger i vores frisørsalon? Du kan bestille tid hos os på telefon 98 17 21 99. Vi glæder os til at høre fra dig.​

Find os – Følg os på Facebook