Skansens Frisørcenter
Åbningstider
Ons-Fre: 10.00-17.30
Lørdag: efter aftale
Man-Tir: lukket

BEHAGELIGE PARYKKER I NATURTRO LOOK

Hos Skansens Frisørcenter i Nørresundby nær Aalborg, har vi mange års erfaring med parykker i naturtro udseende i høj kvalitet. Vi har en specialafdeling for parykker og toupeer til mennesker, som af den ene eller anden grund har tabt håret eksempelvis i forbindelse med kemobehandling.

​Vi forhandler fra blandt andet Waldorf-Ragn, som har 40 års erfaring. Parykkerne er designet af den nyskabende Ellen Wille, som gennem årtier har gået forrest i udviklingen af naturtro parykker, hvor komfort og trends forenes i en bred vifte af muligheder.

Få parykker i høj kvalitet hos os

Da vi har været i branchen i mange år, ved vi, hvad der fungerer i forhold til parykker. Kvaliteten er altafgørende for, om den ser naturlig ud. Derfor udvælger vi nøje de mærker, der får lov at indgå i vores portefølje, således at vi kan stå inde for kvaliteten af produktet.

Da det ofte vil være en følsom situation at skulle have paryk og toupe, kan vi være i et rum, hvor man kan være for sig selv, hvis du ønsker ro omkring situationen. Vi har også stort udvalg i tørklæder, kasketter og turbans, som er i flotte designs til dig, der hellere vil bære noget andet end parykker. Har du lyst til at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig, er du velkommen i vores salon.

Professionel og personlig rådgivning

Er du interesseret i at få professionel rådgivning om, hvad der vil være en god løsning for dig, er vi klar til at hjælpe dig. Vi forstår os på, hvad der fungerer på den enkelte, så det ser naturligt ud. Vi er desuden leverandør af parykker til regioner og kommuner.

Kontakt os for nærmere aftale på telefon ​98 17 21 99. Vi ser frem til at vejlede dig til den rette løsning, som du bliver glad for.

​​

Find os – Følg os på Facebook